Festival Kabaal

Kabaal

Om het festivalseizoen echt af te sluiten moet je zaterdag in Schiedam wezen. Dan is het weer tijd voor festival Kabaal – georganiseerd door de ROOD – jongeren in de SP.

Het gratis festival biedt voor het derde jaar op rij een eigenzinnig programma van muziek, kunst en debatten verspreid over 3 areas: MuziekPark, KunztPark en Rebels. Kijk even op de site voor wie er komen, het is zeker de moeite waard!

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

woensdag 30 augustus 2006 :: 19.22 uur

4 Comments

4 reacties

 1. Kom met het openbaar vervoer, vanaf het station ben je er zo met de bus (en met de nachttrein kom je weer thuis zonder ongelukken)!

  Reactie door Astrid — woensdag 30 augustus 2006 @ 22.33 uur

 2. openbaar vervoer zal een probleem worden om op de plek van bestemming te komen. dan zal het toch de auto gebruikt worden met het gevolg, dat je in een ellenlange file komt te staan. even naar een feestje. nou, dan heb ik al gegeten en gedronken.

  Reactie door maayke jong-doppen — donderdag 31 augustus 2006 @ 18.47 uur

 3. Juist in Schiedam is het openbaar vervoer geen probleem, er gaan vanaf het station 3 buslijnen naar het festivalterrein! Kijk op de site voor meer info, daar staan alle mogelijkheden. File zal ook wel meevallen op zaterdag … dus tot dan bij Kabaal!

  Reactie door Astrid — vrijdag 1 september 2006 @ 9.25 uur

 4. waar staan de foto’s ?

  Reactie door phristan — vrijdag 15 september 2006 @ 21.04 uur