7 Maart: Utrecht

zondag 26 februari 2006 :: 13.13 uur

Een beter Nederland begint hier!

De SP doet op 7 maart in 92 steden mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Ondoenlijk om alle afdelingen aan het woord te laten, maar met een fiks aantal lijsttrekkers zal ik de komende tijd hier een gesprek hebben.

Vandaag met Paulus Jansen van de afdeling Utrecht.

Paulus Jansen

Hier te beluisteren.

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

4 Comments

4 reacties

 1. De afgelopen vijf jaar heb ik hier in de stad Utrecht nooit gemerkt dat er iets verbeterd is, of dat er slechte plannen van tafel zijn gegaan DOOR of DANKZIJ de sp. Daar heb ik alle begrip voor, de sp is (of je het nu leuk vindt of niet), een klein oppositiepartijtje van 3 zetels dat in zo’n gemeenteraad geen echte rol van betekenis kan spelen. Dat kun je de sp en Paulus Jansen dus helemaal niet kwalijk nemen. Een partij als bijvoorbeeld het cda is in Utrecht maar 1 zeteltje groter, maar die leverden de afgelopen jaren de wethouder die o.a. onderwijs in zijn portefeuille had. En ik moet zeggen: er is veel goeds gebeurd, bijvoorbeeld als je kijkt wat er voor plannen en geld is gekomen voor huisvesting van het basisonderwijs.

  Maar dat Paulus nu zegt dat dankzij de sp er veel gebeurd is, tja, dan is er toch echt iets mis met hem. De arrogantie druipt er vanaf. Als hij eerlijk was zou hij zeggen: we moeten flink groeien in Utrecht, op naar de 8 zetels, pas dan kunnen we serieus iets betekenen in deze stad.

  Reactie door Jim — maandag 27 februari 2006 @ 20.47 uur

 2. ‘k hoor het nie, heb net Bowie opstaan, 8 zij je, ik hoop dat de arrogantie aangevuld kan worden met een verpletterende winst aan zetels.

  Reactie door fredx — maandag 27 februari 2006 @ 22.23 uur

 3. Ik heb samen met een E-mail mijn(onze) stembiljetjes teruggestuurd naar de gemeente met het verzoek mij(ons) die NOOIT meer toe te zenden.Als er iets is waar ik totaal niet meer in geloof dan is het in politiek,en dan niet speciaal de SP want die was tot voor kort mijn TOPPER.Maar mij is duidelijk geworden dat het allemaal een pot nat is een bende die gerigiseerd wordt door de dan het meest hardroepende persoon.Nooit zie of hoor je ze en nu tegen de verkiezingen lopen ze de zolen weer uit de schoenen.BAH BAH BAH wat een gehuichel allemaal.Ik ben in NEDERLAND zo teleur gesteld verschrikkelijk gewoonwat een verdomde klootland.Geef mij maar een VETTE oprot premie en de mogelijkheid om te vertrekken uit dit rotte land dan graag vandaag nog eerlijk ik meen dat 1000000% echt.Heb geprobeetrt contact te krijgen met verschillende politieke partijen met Balkenende met de Wit met marijnissen met weet ik wie allemaal niet en???????NO WAY helemaal niks als een niks betekende mail of zo.Nou,daar schijt ik op om het plat te zeggen.En Balkenende dat heerschap voelde zich door mijn vele mails bedreigd en dreigde me met stappen wat een WATJE zeg bah verschrikkelijk gewoon en nu rond deze tijd overal naar de carnaval toe,SCHAAM JE JPBALKENENDE je bent voor mij met dat hele z??????tje geen knip voor de neus waard.En dan samen tegen terrorisme???hahahahahha je denkt toch niet dat als ik iets zou weten wat dan ook dat ik dat zou melden he???ben gekke sjakie toch niet.Jullie(de politiek) laten mij verrekken dus ik doe omgekeerd hetzefde simpel toch.Nog nooit van mijn hele leven zo teleurgesteld geweest als de laatste jaren in de politiek en in NEDERLAND.Ik ben echt een ZWAAR aangeslagen gekrenkte burger die nederland NIETS goeds wenst en ook op geen enkele manier zal meewerken aan wat dan ook voorkomen,eerst MIJN RECHT TERUG dan praten we weer

  Reactie door Giel Schuurmans — dinsdag 28 februari 2006 @ 19.54 uur

 4. helemaal top jan for president

  Reactie door richard — donderdag 2 maart 2006 @ 19.25 uur