Welkom in de politieke arena

Peter R de Vries

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

vrijdag 29 april 2005 :: 10.52 uur

55 Comments

55 reacties

 1. Ik weet niet waarom, maar ik krijg helemaal een LPF deja vu…..

  Reactie door Karin — vrijdag 29 april 2005 @ 11.15 uur

 2. Die Peter r De V.
  Waarom krijg ik nu gelijk weer een gevoel dat dit een partij van oneliners en cliche’s wordt.
  Ik denk dat Peter zich moet beperken tot misdaadjouralistiek. Daar is hij goed in en doet daar goed werk in, maar om een gedachten goed te bouwen, dat is andere koek.

  Reactie door Marcel — vrijdag 29 april 2005 @ 11.22 uur

 3. Dan heeft hij in ieder geval een alibi!

  Reactie door Ollekebolleke — vrijdag 29 april 2005 @ 11.43 uur

 4. Hij kan zich ten minste wel ergens goed in vast bijten! In dat opzicht lijkt ie wel wat op jou Jan! En dat is wat we nodig hebben tegen dit kabinet, DOORBIJTERS.

  Reactie door ACCEPT — vrijdag 29 april 2005 @ 11.48 uur

 5. oh leuk, zien we straks het kabinet in de uitzendingen van Peter R. de Vries.
  Zo van: “meneer balkenende, waarom liegt u tekens en waarom probeerd u de nederlandse bevolking te indoctrineren en de grondwet door de strop te douwen?”.

  Reactie door Evert Tigchelaar jr — vrijdag 29 april 2005 @ 11.56 uur

 6. Ik denk dat we er niet teveel problemen mee moeten hebben. Als hij wil proberen of hij dit kan, moet hij dit vooral doen. Ik vraag me alleen af hoe hij in zaken staat die niets met veiligheid, justitie of politie te maken hebben.

  Reactie door Maarten — vrijdag 29 april 2005 @ 12.04 uur

 7. Kunnen leuke debatten opleveren, de Vries,Wilting,Nagel,inieder geval mensen uit de praktijk.
  Nu maar afwachten wat het programma word.

  Misschien dat de angst voor deze nieuwe partij de PvdA en het CDA de laatste weken heeft doen besluiten om positie in te nemen.

  Het CDA tegen het grote graaien.(alleen toeteren maar geen maatregelen)
  De PvdA tegen een linkse coalitie en tegen het gelijkheids beginsel.(geen aanpak hypotheekrente aftrek,afscheid nemen van de minder vermogende in dit land)

  Reactie door Beste Kerel — vrijdag 29 april 2005 @ 12.05 uur

 8. Daar zullen de verzorgingstehuizen beter van worden.
  Waarom blijven mensen niet doen waar ze goed in zijn, en moeten zogenaamd Nederland redden door zich te specialiseren in een probleemgebied, melkend op hun status in Nederland.

  Reactie door alexander — vrijdag 29 april 2005 @ 12.21 uur

 9. Peter R de Vries is niet iemand van oneliners. Daar is zijn spreektempo ook te laag voor. In zijn werk is hij iemand die altijd de nuance zoekt. Het zal met hem daarom voor Jan Marijnissen ook prettig debateren worden, vermoed ik, prettiger dan met menig ander politicus. Zijn idee voor een sociale dienstplicht is in ieder geval een idee dat mij een warmer gevoel geeft dan het hele normen-en-waardendebat dat nergens toe leidt. Ik heb kleine kinderen, heb zelf te maken gehad met dienstplicht. Voor een sociale dienstplicht, voor iedereen verplicht, zou ik in principe open staan. Er moet toch iets gebeuren om dit land weer een zetje in de goede richting te geven. En als de cohesie weg is, dan moet je als overheid weer eens even laten zien hoe het moet. Balkenende heeft hier geen kaas van gegeten, misschien PrdV wel. Misschien wordt het wel een sterk team met de SP? Wie weet. Kan Jan eindelijk eens Wouter Bulderbos lik op stuk geven.

  Reactie door Paul Geveke — vrijdag 29 april 2005 @ 12.30 uur

 10. Je moet het positief zien, hij kan wel wat stemmen afsnoepen van de huidige coalitiepartijen. En als de SP dan wat stemmers van de PvdA kan binnenhalen dan worden de verhoudingen in de kamer wat leuker.

  Reactie door Jan Pruimboom — vrijdag 29 april 2005 @ 12.36 uur

 11. “PRDV zal niet aan de gemeenteraadsverkiezingen deelnemen, zoveel is al wel besloten. ‘We zijn een partij die landelijk zaken wil veranderen. Daarop concentreren wij ons” zo meldt Peter R. op zijn website.

  Iets zegt mij dat dat dus niet gaat werken. Zonder een stevige lokale basis houdt een partij het landelijk niet lang vol.

  Reactie door Johnito — vrijdag 29 april 2005 @ 12.43 uur

 12. het idee is wel goed, misdaad bij de bron bestrijden.,

  alleen denk ik dat hij al snel luid en gillend gek wegvlucht!

  Reactie door Jansonius — vrijdag 29 april 2005 @ 12.50 uur

 13. Het land van Baas en Waal, is die ook leuk?

  Reactie door Paul Geveke — vrijdag 29 april 2005 @ 12.58 uur

 14. Ik hoor op de radio dat hij niet door gaat met een splinterpartij. Dan zou ik er maar niet aan beginnen, zonde van je geld Peter.R.

  Reactie door Joke Faas — vrijdag 29 april 2005 @ 13.22 uur

 15. Peter R. de Vries is wel een grote ijdeltuit.

  Zijn partij heet PRDV (gelijk aan de voorletters van zijn voornamen en achternaam). De Partij voor Rechtvaardigheid, Daadkracht en Vooruitgang. Leuk gevonden, toch?

  Reactie door Kees Huizenga — vrijdag 29 april 2005 @ 13.38 uur

 16. Weet niet wat ik er van moet denken…ik vindt het in eerste instantie niets en ik vindt het ook niets omdat hij geen kleur bekend ‘rechts of links’, vindt ik slap.

  Reactie door Eek Het Rubbere Weblog Konijn — vrijdag 29 april 2005 @ 13.41 uur

 17. Rechtvaardigheid, Daadkracht en Vernieuwing. Ben benieuwd. Een vriendin van mij die binnen het strafrecht werkzaam is kent Peter R. de Vries en zei dat al haar vooroordelen in één klap weg waren na een gemeenschappelijke studiemiddag, ze vond het een aardige, genuanceerd denkende vent. Maar of dat iemand ook een goede politicus maakt? We zullen het zien, maar de spoeling wordt wél dun, zeg! Partij voor de Dieren, Peter R., blondkuif, Nawijn, Ali zal wel gelijk voor het wachtgeld gaan, maar er komen er vast nog meer. Dat wordt dringen! En is er nou echt behoefte aan? Wordt de politiek niet nóg meer een melodrama dan het nu al is? Raken niet die páár mensen die nog niet elk geloof in de politiek verloren hebben hun laatste beetje vertrouwen kwijt? Ik wel, langzaam aan. Zoals een heel land gegijzeld kan worden door een slecht functionerend kabinet dat elk mandaat vanuit de bevolking allang verloren heeft, ik vind het echt erg. Volgens mij is dat ook nooit eerder in deze mate gebeurd, dat iedereen de minister-president slechts een lachertje vindt, niemand hem meer serieus kan nemen. Maar het tast wel de geloofwaardigheid van de politiek in z’n geheel aan, en zie dié schade maar eens te herstellen. Dat doe je niet met straks 20 eenpittertjes die het allemaal het beste denken te weten. Ik ga zelfs verlangen naar invoering van het districtenselsel.

  Reactie door Joan van der Lingen — vrijdag 29 april 2005 @ 13.45 uur

 18. Tsjah, iedere malloot kan en mag de politiek in dus waarom onze Peter niet. Weet al een leuk partijlied voor um: PEEHEETER PEEHEETER IK VERTROUW JE VOOR GEEN MEHEETER!!!!

  Reactie door Sim-one — vrijdag 29 april 2005 @ 13.49 uur

 19. Geweldig! Laat de VVD helemaal uit elkaar vallen…

  Geweldig.

  Reactie door Farshad Bashir — vrijdag 29 april 2005 @ 13.51 uur

 20. Niet leuk om toe te geven, misschien, maar het lijkt dat de koningin toch gelijk heeft met haar mening over de huidige nederlandse samenleving.

  Reactie door ab kuypers — vrijdag 29 april 2005 @ 13.52 uur

 21. Jan, jij zei zelf dat er 150 zetels zijn in de Tweede Kamer en dat in theorie elke zetel een politieke partij zou kunnen vertegenwoordigen. Dat lijkt me niet zo prettig voor de mensen, maar ik zou Peter de Vries zijn kans geven. Nagel heeft ervaring in de politiek, Wilting en De Vries hebben ervaring in politiewerk. Misschien is er in die hoek wel een niche. Ze hebben wat mij betreft het voordeel van de twijfel. Maak je maar waar. Misschien doen ze het beter dan de LPF.

  Reactie door L.M. Lembeck — vrijdag 29 april 2005 @ 13.56 uur

 22. Partij voor Rechtvaardigheid, Daadkracht en … waar die V voor staat ben ik kwijt, maar de partij heet dus PRDV, gelijk zijn initialen… Maar alsjeblieft, laat dit de laatste BN-ers partij zijn!

  Reactie door Jan Breur — vrijdag 29 april 2005 @ 14.32 uur

 23. Vidt het niets van die partijen met een paar ‘motto’s’ Een partij moet een afspiegeling zijn van de bevolking en allerlei visie’s en roots hebben in de maatschappij. Eerlijk gezegt vindt ik dat partijen moeten ontstaan van afsplitsingen van bestaande partijen. Maarja aan de andere kant…rechts wordt totaal versplintert. Want alleen maar goed is, nu maar hopen dat niemand aan de linker kant gaat zitten klote.

  Reactie door Eek Het Rubbere Weblog Konijn — vrijdag 29 april 2005 @ 14.40 uur

 24. 23)
  Ik denk dat de voormalige LPF-stemmers zich gaan verdelen over Peter R. de Vries en Geert Wilders. Nu maar hopen dat ze niet gaan fuseren…

  Reactie door Karin — vrijdag 29 april 2005 @ 14.51 uur

 25. Heeeel erg goed; dat een man als Peter R. de Vries het probeert in de politiek. Accept #4 had het al goed verwoord.

  Ik denk; dat de LPF daardoor zal verdwijnen en ook bij Wilders zal men het gaan merken. Hij zal ook wel wat S.P. stemmers trekken, maar dat verlies zullen we weer aanvullen met alles wat vervreemd uit die liberale PvdA vlucht. Je moet hem zien als een soort van Paul van Buitenen. Aan 1 zetel heeft hij genoeg om zijn stem te laten horen en ik denk; dat dit ook zijn voornaamste doel is. ik hoop dat hij het haalt. Ik wacht al met spanning op de debatten tussen hem en sujet/zedenmeester Donner.

  Reactie door ReneR — vrijdag 29 april 2005 @ 15.04 uur

 26. 24. Nee, Peter R. de Vries heeft al een tijd terug verklaard dat hij nooit zal samen gaan met Wilders, Karin. Hij schijnt ook helemaal niet zo rechts te zijn. Die man heeft gewoon de zender waarop zijn programma’s worden uitgezonden niet mee. Jack Spijkerman is straks ook niet gelijk rechts als hij bij De Mol zit.

  Reactie door Joan van der Lingen — vrijdag 29 april 2005 @ 15.08 uur

 27. Als hij maar een paar zeteltjes lijkt te halen heeft het geen zin: dat krijg je als je geen ideologie hebt. Kom op, PDRV toon die spierballen en ga er dan écht voor.

  Is tie links of rechts? Het wordt in ieder geval wel een leuke egostrijd in de komende verkiezingen: wat gaat LPF doen, leven de leefbaren nog, Wilders in de strijd en nu ook iemand anders om ons ‘een alibí’ te verschaffen. ;)

  Reactie door Renske — vrijdag 29 april 2005 @ 15.12 uur

 28. PRDV = Partij voor Rechtvaardigheid, Daadkracht en Voortuitgang

  Reactie door Evert Tigchelaar jr — vrijdag 29 april 2005 @ 15.57 uur

 29. Lees net in de poster (e-mail brief) van de SP over “Kleurrijk protest in Amsterdam en Groningen”, weet iemand hier wat meer over?

  Reactie door Evert Tigchelaar jr — vrijdag 29 april 2005 @ 16.07 uur

 30. Mijns inziens handelt het hier om een lovenswaardig initiatief. De beste stuurlui plegen, zoals eenieder weet, aan wal te staan. Wanneer dan een energieke jongeman als de heer De Vries aan boord van het ‘Schip des Staats’ wenst te gaan, met het voornemen om, in tegenstelling tot veilig op den kade blijvende slempers, aan het reilen en zeilen daarvan actief zijn steentje bij te dragen, dient dit te worden toegejuicht. In de keuze van één zijn strijdmakkers kan ik me echter niet geheel vinden. Het handelt om de heer Nagel. Een nadere toelichting treft u hier: http://www.groenstadt.blogspot.com/2005/04/de-partij-voor-rechtvaardigheid.html

  Reactie door August Groenstadt — vrijdag 29 april 2005 @ 16.59 uur

 31. Wat een sensatie….(zucht…), heb geen zin in Peter R. de Vries-toestanden…het is me al te veel theater sinds het D66-congres…

  Reactie door Madelijne Pleines — vrijdag 29 april 2005 @ 17.02 uur

 32. Weet je wat alijd het leukste is, die burgers die ook de politiek in willen. Ze gaan zich dan onwijs uitsloven voor zo’n figuur als Peter R de Vries om zo ook een graantje mee te kunnen pikken. Bij Fortuyn had je dat ook, allemaal van die wanstaltige wannebe’s

  Reactie door Eek Het Rubbere Weblog Konijn — vrijdag 29 april 2005 @ 17.29 uur

 33. wat een voor oordelen allemaal. wacht eerst maar eens af wat hij gaat doen. ik ben een loyale sp stemmer. maar zijn ideeen over het drugsbeleid zijn erg goed.

  Reactie door douwejan — vrijdag 29 april 2005 @ 17.41 uur

 34. douwejan wacht eerst maar eens af wat hij gaat doen.

  Reactie door Sim-one — vrijdag 29 april 2005 @ 17.52 uur

 35. Weet niet wat ik er van moet denken…ik vindt het in eerste instantie niets en ik vindt het ook niets omdat hij geen kleur bekend ‘rechts of links’, vindt ik slap.

  Slap? Is het zo verkeerd dat hij het opdelen in hokjes aan anderen overlaat, zoals hij zelf zei?

  Weet je wat alijd het leukste is, die burgers die ook de politiek in willen. Ze gaan zich dan onwijs uitsloven voor zo’n figuur als Peter R de Vries om zo ook een graantje mee te kunnen pikken. Bij Fortuyn had je dat ook, allemaal van die wanstaltige wannebe’s

  Allemaal van die mensen die nog niet van het opstaan tot het naar bed gaan onzin en leugens aan het uitkramen waren. Wat wanstaltig toch.

  Alhoewel ik het Big initiatief idioot vind, mag Peter van mij per direct minister van justitie worden, boven alle andere “kanshebbers” van alle andere partijen.

  Ik denk; dat de LPF daardoor zal verdwijnen en ook bij Wilders zal men het gaan merken. Hij zal ook wel wat S.P. stemmers trekken, maar dat verlies zullen we weer aanvullen met alles wat vervreemd uit die liberale PvdA vlucht. Je moet hem zien als een soort van Paul van Buitenen. Aan 1 zetel heeft hij genoeg om zijn stem te laten horen en ik denk; dat dit ook zijn voornaamste doel is. ik hoop dat hij het haalt. Ik wacht al met spanning op de debatten tussen hem en sujet/zedenmeester Donner.

  Met spanning? Ik ben inderdaad ook erg benieuwd of Peter niet net zoals ik in dat geval in lachen zal uitbarsten bij de eerste onzin die er uit de mond van die man komt en afgaande op de Donner die ik de afgelopen jaren heb “leren kennen” zal dat beslist niet langer dan 30 seconden duren.

  Reactie door Frans — vrijdag 29 april 2005 @ 18.06 uur

 36. Zie net op TT dat 20% van de Nederlanders overweegt op PRDV te gaan stemmen en 5% denkt dat ook echt te gaan doen. Maar, wat ik echt heel vreemd vind, dat PRDV nog geen programma heeft. 5% van de bevolking weet dus zeker dat ze op 4 letters zonder tot op heden enige inhoud gaan stemmen. Zal dat nou in andere landen ook zo gaan? Publiceer een foto, en wij gaan wel stemmen? Of is dit land echt een beetje de weg kwijt?

  Reactie door Joan van der Lingen — vrijdag 29 april 2005 @ 18.24 uur

 37. @36: dat gaat natuurlijk altijd overal zo. Zo heeft de SP ook eens op 26 zetels gestaan. Het kan iedereen gebeuren. ;-)

  Reactie door David — vrijdag 29 april 2005 @ 18.41 uur

 38. Frans
  Geen kleur bekennen in de politiek is slap. Kijk dat jij hem zo geweldig vindt dat moet jij weten. Ik vindt het 3 x niets. Puur om zijn achtergrond, heeft mij teveel vriendjes in het criminele milieu. Als hij zou solliciteren bij de politie zou hij niet eens door het milieu onderzoek komen.

  Feit dat je hem al ‘Peter’ noemt vindt ik al lachwekkend. Zucht…de eerste persoons verheerlijkers zijn al weer opgestaan. pffffff Noem hem ‘onze peter’ maakt het nog enger…en ga me een schilderijtje van ‘Peter’ langs de weg staan zoals bij Fortuyn, kom ik je wel bruut en wreed uitlachen.

  Reactie door Eek Het Rubbere Weblog Konijn — vrijdag 29 april 2005 @ 18.50 uur

 39. 37. Nou, ik ken het SP-programma anders wel uit mijn hoofd. Al onderschrijf ik het niet voor 100%. Het gaat mij om het ten doop houden van een politieke partij die dus nog helemaal geen standpunten blijkt te hebben bepaald, alleen een naam, waar mensen dus zeker op gaan stemmen. Misschien (ik verwacht het niet) zegt PRDV wel dat Beatrix verbannen moet worden, het Royaal Gebaar nog wel even verleend op de valreep, en dat Hulsman in de jaren ’70 al terecht stelde dat gevangenisstraf niet werkt en daarom nu alle gevangenen alternatief zullen worden gestraft. Dan zitten ze met hun stem. Die hebben ze al wel “zeker” toegezegd.

  Reactie door Joan van der Lingen — vrijdag 29 april 2005 @ 18.50 uur

 40. Geweldig, met hem, Wilbers, Smith, lpf-achtigen en dergelijken weten die partijen nooit groter te worden dan 1 a 2 zetels op zijn hoogst. Het leuke van deze splinterpartijtjes is dat ze niet tot nauwelijks kunnen samenwerken.

  Reactie door Jory — vrijdag 29 april 2005 @ 18.52 uur

 41. 38. De commissaris die het onderzoek naar de moord op de andere en later Heilige P. leidde is op non-actief gesteld wegens verduistering van 10.000 euro aan onderzoeksgelden, Konijn. Als ik deze P. was zou ik lekker oppassen, zeker inderdaad met al die connecties in het criminele milieu.

  Reactie door Joan van der Lingen — vrijdag 29 april 2005 @ 18.54 uur

 42. 40. Wie is Smith?

  Reactie door Joan van der Lingen — vrijdag 29 april 2005 @ 18.55 uur

 43. Joan
  Het zijn behoorlijke grote jongens die De Vries kennen, is geen kattepis. Als een politieagent al gezeik kan krijgen door dat soort connecties waarom zou het voor een politici dan niet gelden. Zo is De Vries ook goed bevriend geweest met een zware jongen. Maarja mag ervan uit gaan dat de AIVD ook hun ogen open houd.

  Reactie door Eek Het Rubbere Weblog Konijn — vrijdag 29 april 2005 @ 19.02 uur

 44. Dat hij een partij start is geen probleem. Dat hij ideeën heeft over hoe nederland daadkrachtiger en veiliger kan is ook geen probleem en wellicht zelfs wenselijk. Wat ik een probleem vind is dat hij zonder partijprogramma al 10 Zetels heeft in de peilingen. Nu weet ik dat het peilingen zijn en dat als hij z’n kop niet laat zien, hij die zetels ook weer zo kwijt zijn, maar bij Wilders waren het er zelfs >20. Het geeft maar aan hoeveel mensen tijd besteden aan welke partij het beste bij hen past.

  Reactie door Dennie — vrijdag 29 april 2005 @ 19.34 uur

 45. Gelukkig leven we in een democratie waarin iedereen zelf kan beslissen of hij met het politieke spel mee wil doen.

  Als zo’n partij stemmen krijgt dan zal er vertrouwen en draagvlak voor die partij zijn. Da’s ook democratie.

  Reactie door Jan Pruimboom — vrijdag 29 april 2005 @ 19.41 uur

 46. Dennie
  Is ook zo…denk dat de vries zich beter bij een partij had kunnen aasluiten.

  Reactie door Eek Het Rubbere Weblog Konijn — vrijdag 29 april 2005 @ 20.13 uur

 47. Peter R. viel al behoorlijk door de mand bij Barend en van Dorp.
  Weer zo´n één onderwerp figuur.
  Als het niet gaat over de `veiligheid´, zuigt hij de mening van zijn ´partij´ ter plekke uit zijn duim.

  Weer meer van het zelfde dus!

  Reactie door roel — vrijdag 29 april 2005 @ 23.19 uur

 48. Peter R de Vries koos zijn favoriete coalitiepartners Jan en Wouter, hoewel het hem in principe niet zoveel uitmaakte. Hij wil iets verwezenlijken, onverschillig met wie. Als hij Linksaf wil dan wordt de vraag belangrijker, als het zover zou komen, of er een links front te vormen valt met PRVD. Een “kroonjuweel” als de sociale dienstplicht is denk ik alleen met een linkse regering te realiseren. Verder vind ik “maatschappelijke dienstplicht” beter. Dat maakt het wat breder. Want er is ook nog milieuschade te herstellen, er moeten nog dijken versterkt worden en het werkt mee aan het redden van de georganiseerde solidariteit.

  Reactie door mario — zondag 1 mei 2005 @ 3.18 uur

 49. Ik vind Peter r de vries best goed als misdaadverslaggever maar de politiek??Ik zie het als een come-back van Leefbaar Nederland met Jan Nagel op de achtergrond. met dezelfde taktieken.We moeten minstens 10 zetels halen (dubbele cijfers) heet het nu.En vaag doen over het program. Pim Fortuyn werd pas duidelijk toen hij uit Leefbaar Nederland was gezet. Alle andere partijen op een hoop gooien als gevestigde partijen. Wij gaan voor verandering. De macht moet weer naar de burgers. Dezelfde woorden worden gebruikt. Kortom oude wijn (Leefbaar Nederland) in nieuwe zakken(PRDV).Rest alleen de vraag , wordt Nederland hier beter van?? levert dit een stabiele Regering op. De mensen vergeten snel is een uitspraak van Nagel. De tijd zal het leren.

  Reactie door mikel — zondag 1 mei 2005 @ 13.43 uur

 50. Peter R. de Vries heeft zonder meer grote verdiensten als misdaadverslaggever. B.v. zijn vasthoudendheid wat betreft gerechtelijke dwalingen, zoals bij de Puttense moordzaak. Politiek vind ik hem nogal onduidelijk. Maar ieder mag proberen iets nieuws te beginnen, hoewel de immer dwalende Jan Nagel op de achtergrond weinig goeds voorspelt. Wat De Vries valt kwalijk te nemen, is, dat hij zegt, dat hij alleen verder gaat als hij qua zetelaantal in de dubbele cijfers uitkomt. Hoezo? Bedankt hij voor de Tweede Kamer als zijn nieuwe partij b.v. negen zetels behaalt? Laat hij de andere mensen op zijn lijst in de steek? Is het geen kiezersbedrog als mensen op hem stemmen, maar hij uiteindelijk zelf niet in de Tweede Kamer gaat zitten (en verder gaat als misdaadverslaggever)? Ernstige bedenkingen, volgens mij…..

  Reactie door Olav Meijer — maandag 2 mei 2005 @ 11.04 uur

 51. Hij pleit in ieder geval openlijk voor drugslegalisering. Daarmee getuigt hij van een intelligentere analyse dan de SP tot op heden doet.

  Reactie door DC Lama — dinsdag 3 mei 2005 @ 1.27 uur

 52. En weer een één-standpunt-partij erbij, gezellig. Vreemd genoeg is het weer veiligheid geworden. In de krant lees ik dat het aantal moorden is gedaald, zo ook het aantal verkeersdoden bijvoorbeeld. Toch moet ik me als ik diezelfde krant moet geloven, ongelooflijk veel zorgen maken. Moord! Verkrachting! Dood! Verderf! Gelukkig hebben we nu een rots in de branding, Peter R. de Vries… Nou maar hopen dat Verdonk Charly Da Silva wil naturaliseren, kan die mooi minister van justitie worden…

  Reactie door Ronald — dinsdag 3 mei 2005 @ 18.47 uur

 53. Ik vind die sociale dienstplicht een geweldig idee, maar dan niet alleen voor jongeren. Vrouwen en mannen die in de bijstand zitten mogen ook best wel wat doen voor het geld dat ze krijgen. Moeders kunnen ook een handje helpen op scholen, tehuizen en kinderdagverblijven. Het is makkelijk om te zeggen dat je nietkunt , omdat je kleintjes heb, maar hoe denk je dat ik het gedaan heb. Mijn kinderen mosteen ook naar de creche, omdat ik wilde werken voor mijn geld en niet te vergeten de sociale contacten buiten je omgeving. Het mes snijd aan twee kanten. Goed idee Peter. Succes met je partij. Jan voor jou een maat in de kamer.

  Reactie door Laila — donderdag 5 mei 2005 @ 0.25 uur

 54. Very nice! I’m putting you at my favourits. In a small saucepan: http://www.joebridge.com/blog/index.php?p=31 , In a small saucepan

  Reactie door Austin Davis — dinsdag 4 oktober 2005 @ 0.41 uur

 55. Op http://www.nieuwszicht.com hebben ze een peiling gestart om te zien wat Nederland van Peter R. de Vries en zijn PRVD vindt.

  Reactie door Mathijs — woensdag 2 november 2005 @ 0.10 uur