TT

Vandaag ook nog de TT.

Al vele jaren kijk ik naar de tv-verslagen.
Helaas, ben ik er nog nooit geweest.

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

zaterdag 26 juni 2004 :: 11.18 uur

17 Comments

17 reacties

 1. ga toch fietsen

  Reactie door rowwwenheeze — zaterdag 26 juni 2004 @ 13.54 uur

 2. *gaap*

  Reactie door DaniĆ«l O. — zaterdag 26 juni 2004 @ 14.07 uur

 3. Nou ga maar niet er naar toe Jan, al die lui hebben behoorlijk door lood aangetaste hersenen

  Reactie door Jack Do — zaterdag 26 juni 2004 @ 15.11 uur

 4. En weer: Rossi!

  Reactie door Jan Marijnissen — zaterdag 26 juni 2004 @ 15.42 uur

 5. Zelf gewoon motor rijden is veel leuker dan kijken naar dat om het hardst rijden!!

  Reactie door janco — zaterdag 26 juni 2004 @ 16.12 uur

 6. Er zijn veel sporten die ik leuk vind, Jan, maar motor- en autoracen hebben voor mij nooit iets met echte sport van doen gehad. Boksen eigenlijk ook niet zo, maar dat gebeurt tenminste nog op eigen kracht!

  Reactie door Olav Meijer — zaterdag 26 juni 2004 @ 17.43 uur

 7. Voetbal, Motorrijden ik vind het allemaal maar te saai en te stoffig. Ik ben meer de man van furbi’s sparen en naar furbi markten gaat, om te kijken of ik nog een heftige furbi kan vinden. Laatst nog meegedaan aan een furbi contest, mijn furbi won en als prijs kreeg ik een furbi jas, daar loop ik nu mee op straat te showen. Vet cool joh:). Furbi’s zijn overigens socialisten en teletubbies dat zijn meer de kapitalisten. Het is maar dat je het weet.

  Reactie door MAD — zaterdag 26 juni 2004 @ 17.47 uur

 8. ik ga niet naar de tt want ook daar word je gefouilleerd als een crimineel . puur voor de commercie ,want je biertje moet je daar kopen , en de helesfeer word kapot gemaakt door die salon gasten met stropdas o.a. door de heer vaessen , ja die van het c.b.r. en van vitesse , zakken vullers! ik zelf ga ieder jaar naar de 24 uurs race in francorchamps maar dit gaat niet door omdat meneer ecclestone er niet genoeg aan verdient(hij is n.l eigenaar van het circuit )geef het volk brood en spelen . de klootzakken pakken ons alles af !!!! p.s. motorsport is leuk ,zeker weten

  Reactie door henk — zaterdag 26 juni 2004 @ 20.51 uur

 9. slecht voor het mileu hoor al dat racen,dat moeten jullie toch weten bij de SP

  Reactie door mark — zaterdag 26 juni 2004 @ 22.25 uur

 10. Mark

  Deze tekst moet je bij GL dumpen, dat krijg je misschien fanatieke reacties:) nah en:)

  Reactie door MAD — zaterdag 26 juni 2004 @ 23.07 uur

 11. de sp is een grotere volkspartij dan gl

  heerlijk helder bavaria

  Reactie door vrb — zondag 27 juni 2004 @ 1.17 uur

 12. Mijn zus woonde een aantal jaren geleden een boerderij vlakbij de baan. Heb toen een keer aan de poort gestaan om de tickets te verkopen voor de “camping”. Ook in de hotdog en biertent gestaan. Heb mijn ogen uitgekeken en jemig dat kan er echt ruig aan toe gaan. Mijn zwager ging dan s’nachts over de camping en kwam met verhalen terug waar we vreselijk om moesten lachen maar echt tja malloot. Een keer meegegaan de tt nacht in en misschien had ik pech maar ik vond het gewoon eng. Of je moet gewoon van lekker ruig houden, mij ging het te ver.

  Reactie door Ninka — zondag 27 juni 2004 @ 20.11 uur

 13. In de jaren zestig woonde ik in Assen en ging ik vaak naar de trainingen en de wedstrijden door een stuk opengeknipt hek.
  In die tijd was motorrijden een echte proletarische sport, het kwam zelfs regelmatig voor dat sleutelaars en coureurs van hele families met zelfbouwmotoren aan de start verschenen.
  Voorts feesten op geur van Castrol, frikandel en bier uit lekkende fusten op elke straathoek. Het centrum vol Harleys, en Engelse motoren, Blues van Cuby & the Blizzards met Herman Brood en een kermis waar alles kon wat God verboden had. En jaarlijks op vrijdagnacht een charge van de politie te paard tot besluit.
  Veel stoer vertoon van jongeren, van tevoren ingedekt met oude kranten onder de leren jas tegen de gummikuppel.
  Helaas, die tijd is geweest, ik zal die nooit vergeten.
  Het hele TT-gebeuren sla ik al jaren over want het is een bloedeloos commercieel gebeuren geworden, dat alleen nog maar per supersponsors overeind gehouden schijnt te kunnen worden.

  Reactie door j.meinardi — maandag 28 juni 2004 @ 16.15 uur

 14. Nou, gewoon een keer gaan dan, zou ik zeggen. Ik kijk het liever op TV, maar de sfeer moet je een keer hebben meegemaakt. Liefst ook zelf op de motor er naartoe dan. Het terugrijden van Assen naar huis (=zoveel motorfietsen om je heen dat je de straat niet meer ziet) is een heel aparte ervaring. Tenminste, was. Ik ben er al een aantal jaar niet meer geweest.

  Reactie door Pattern Guru — maandag 28 juni 2004 @ 17.47 uur

 15. dat gezeik over het milieu .komt iedere tt weer terug . nou het zijn maar ongeveer 60 motoren dus dat valt wel mee . tuurlijk geeft het een milieu belasting als zoveel mensen met de motor of auto gaan . maar dat is een keer per jaar, bijvoorbeeld met voetbal gaan iedere week mensen massaal met de auto. laatst nog even 13 charter vluchten naar portugal ,en wat de nacht van assen betreft 50 aanhoudingen op 400000 feestende mensen .dus niet overdrijven . en zeker niet gaan met witte schoentjes .

  Reactie door henk — maandag 28 juni 2004 @ 22.55 uur

 16. Nodig u graag uit om in 2005 onze gast te zijn tijdens de Dutch TT !

  Reactie door H. de Jong — dinsdag 14 september 2004 @ 18.36 uur

 17. Al die lui die over de TT wat te zeiken hebben zijn er nog nooit geweest. Gewoon gaan jan als je tijd heb, heerlijk sfeertje zaterdags op het circuit. Je hoeft er niet eens een motorsportliefhebber voor te zijn, het is er geweldig!

  Reactie door Lois — vrijdag 10 juni 2005 @ 6.00 uur